Πόσο αξίζει το ακίνητό σας σήμερα Remax Elite Athens

Στην RE/MAX Elite, μπορούμε να σας κάνουμε μία εκτίμηση του ακινήτου σας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παρούσες συνθήκες της αγοράς, τις πράξεις που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν, τα ανταγωνιστικά ακίνητα που διατίθενται στην αγορά σήμερα και κάνοντας αναγωγές με διάφορους συντελεστές να καταλήξουμε σε μία δίκαιη τιμή (fair value) που θα ήταν κοντά στην εμπορική τιμή.

Δεδομένου ό,τι ο αριθμός των αγοραπωλησιών είναι δραματικά μειωμένος (περίπου 75% ) σε σχέση με το 2005 (κορυφαία χρονιά σε αγοραπωλησίες), είναι πολύ σημαντικό οι ιδιοκτήτες που θέλουν να πουλήσουν, να “βγουν” στην αγορά με μία ελκυστική τιμή, που θα προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές.

Οι πρώτες 30 ημέρες είναι οι πιο σημαντικές ημέρες πώλησης ενός ακινήτου. Μετά απ’ αυτό το διάστημα πέφτει κατακόρυφα το ενδιαφέρον. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας ό,τι μεσοσταθμικά - μέχρι το 2016 - πουλιέται 1 στα 10 ακίνητα που βγαίνουν προς πώληση.

Άρα, όταν έχεις να συγκρίνεις ακίνητα με παρόμοια χαρακτηριστικά, τότε - θεωρητικά - θα πουληθεί το τελευταίο 10% στις χαμηλότερες ζητούμενες τιμές. Γι’ αυτό είναι σημαντική η συμβουλή & συμβολή ενός επαγγελματία συμβούλου ακινήτων.

Περισσότερα ...

Επικοινωνία

Remax Elite Athens
Παύλος Αβδελάς & Συνεργάτες
  • Σύμβουλοι Ακινήτων
  • Εκτιμητές
  • ΜηχανικοίΠαύλος Αβδελάς
25ης Μαρτίου 15, Νέα Σμύρνη 17121
210 93 55 250
210 93 27 660
[email protected]

Loading...