Προφίλ Γραφείου Remax Elite Athens

H RE/MAX Elite δημιουργήθηκε το 2003 από τους πολιτικούς μηχανικούς Παύλο Αβδελά και Στρατή Λαζούρα, με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων της τεχνικής τους εταιρείας ΕΡΜΩΝ ΕΠΕ στον χώρο της συμβουλευτικής και διαμεσολάβησης (brokerage) στην ακίνητη περιουσία.

Ο λόγος της προσχώρησης σ’ ένα διεθνή leader της ακίνητης περιουσίας, όπως είναι η RE/MAX θεωρήθηκε απαραίτητη κίνηση δεδομένης της αναγνωρισιμότητας του brand της και της μοναδικής τεχνογνωσίας της.

Από το 2003 η RE/MAX Elite άρχισε να στελεχώνεται με συμβούλους ακίνητης περιουσίας, οι οποίοι εκπαιδεύονται πρώτα από την RE/MAX Ελλάς-και έπειτα από τον broker του γραφείου Παύλο Αβδελά.

Οι άξονες δραστηριότητας και η εστίαση της RE/MAX Elite είναι:

α) Η εξειδίκευση και η παροχή υπηρεσιών για ακίνητα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και των όμορων δήμων της (Π. Φάληρο, Καλλιθέα, Ν. Κόσμος, Δάφνη, Αγ. Δημήτριος).

β) Επαγγελματικά ακίνητα, σε όλο το φάσμα της κατηγορίας των όπως, οικιστικά οικόπεδα, οικόπεδα ανάπτυξης γραφείων & εμπορικών κέντρων, εκτάσεις, logistics, βιομηχανικά ακίνητα, κτίρια γραφείων, καταστήματα, ξενοδοχεία, parking, επιχειρήσεις, ακίνητα εισοδήματος.

Όραμα - Φιλοσοφία - Στόχοι της RE/MAX Elite

 1. Απόλυτη ικανοποίηση του κάθε ένα υποψήφιου αγοραστή/πωλητή που μας προσεγγίζει είτε για αγορά είτε για πώληση του ακινήτου του, παρέχοντας πλήρη ενημέρωση & υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
 2. Καθολική γνώση της αγοράς ακίνητης περιουσίας σε όλη την Νέα Σμύρνη, με όλα τα διαθέσιμα ακίνητά της (νεόδμητα διαμερίσματα, διαμερίσματα παλαιότητας, μονοκατοικίες, οικόπεδα, καταστήματα, γραφεία, parking, ακίνητα εισοδήματος) και με σωστή εκτίμηση των ακινήτων με βάση συγκριτικά στοιχεία πωληθέντων ακινήτων και όχι μόνο ζητούμενες τιμές.
 3. Αναβάθμιση του ρόλου του συμβούλου ακίνητης περιουσίας, με πραγματική γνώση του αντικειμένου του είτε θεωρητική (σεμινάρια, μεταπτυχιακά), είτε πρακτική (καλλιέργεια περιοχής, εστίαση και διείσδυση στην τοπική αγορά). Παροχή πραγματικών μοναδικών υπηρεσιών που να δικαιολογούν την αμοιβή του και τον ρόλο του.
 4. Win-Win (κερδίζω – κερδίζεις) σχέση με ικανοποιημένα όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (αγοραστής – πωλητής - σύμβουλος ακίνητης περιουσίας – δικηγόροι - συμβολαιογράφος).
 5. Στόχοι της RE/MAX Elite είναι:
  • Να γίνει ο leader της τοπικής αγοράς της Νέας Σμύρνης στο χώρο της ακίνητης περιουσίας, παρέχοντας τις ποιοτικότερες υπηρεσίες όπως γνώση, διαφάνεια, ταχύτητα, ευγένεια και υποστήριξη στον άνθρωπο (και όχι «πελάτη»).
  • Οι συνεργάτες της – σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας - να είναι οι κορυφαίοι στην παροχή υπηρεσιών καθώς και σε οικονομικά αποτελέσματα (top producers).
  • Να επιστρέφει κάθε χρόνο στην τοπική κοινωνία, μέρος των κερδών της, με την μορφή δωρεών φιλανθρωπικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα.
  • Το μοντέλο της να το αναπτύξει και στους όμορους δήμους της Νέας Σμύρνης.

Remax Elite Athens Παύλος Αβδελάς

Επικοινωνία

Remax Elite Athens
Παύλος Αβδελάς & Συνεργάτες
 • Σύμβουλοι Ακινήτων
 • Εκτιμητές
 • ΜηχανικοίΠαύλος Αβδελάς
25ης Μαρτίου 15, Νέα Σμύρνη 17121
210 93 55 250
210 93 27 660
[email protected]

Loading...